Kertépítés, tóépítés, kemence, medence

A kertészkedés örömétől nem szeretnénk megfosztani Önt, ám ha nincs ideje megalkotni kertjét, segítünk ennek megvalósításában, a gyeptelepítéstől az öntözőrendszeren át egészen a tóépítésig.

Ideális esetben a kert és az épület szerves egységet alkot, a kerttervezés célja pedig az, hogy a kert ne csak a növények halmaza legyen, hanem olyan élettér, mely tükrözi a használók személyiségét és tágabb környezetével is harmonizál.

Egy kivitelezés során nagyon fontos a külső és belső terek összehangolása, éppen ezért szerencsés ha az építkezés korai szakaszában már be tud kapcsolódni a tervezésbe. 

 

Térburkolat
Kertépítés

Kálmán Kata okl. kertészmérnök

Kertelünk Kft budapesti kertépítő vállalkozásként egyedi, ötletes és igényes kertek tervezésével és teljeskörű kivitelezésével foglalkozik. Közel 15 éves tapasztalattal, magas színvonalon, mégis korrekt árakon építi- szépíti a kerteket Budapesten és a Budához közeli, valamint az Észak-Pest környéki agglomerációban. Kertépítési tevékenységük keretében egyaránt vállalják meglévő kertek átalakítását, új kertek megépítését.

Együttműködésünk alapján bátran ajánljuk Katát és csapatát ha Ön is igényes, egyedi kertre vágyik!

Tovább »