A belsőépítészeti és lakberendezési szolgáltatásokat a legtöbb építtető túl későn veszi igénybe. Tervező és kivitelező irodaként látjuk, hogy milyen hátrányokkal jár, ha a belsőépítész csak az engedélyezett tervek vagy esetleg a kivitelezés közben kapcsolódik be. Ezt elkerülendő javasoljuk, hogy az építészeti tervezés során kérje belsőépítészeink közreműködését.


Bacsa Detti lakberendező

Detti számára fontos szempont a megrendelői igény megismerése után olyan téralkotás, ahol minőségi anyagok használatával egyedi megoldásokat teremt a leendő otthonokba. A funkciók figyelembe vétele mellett a design is fontos szerepet kap a tervezése során, amely végigvonul a ház minden pontján. A színek, anyagok, drapériák megfelelő összhangjával megteremti a vágyott harmóniát az otthonokba. 

 

Tovább »

Kertész Kata építésztechnikus, belsőépítész

Kata több évtizedes tapasztalattal, de mindig friss ötletekkel látja el építtetőinket. Kiváló érzékkel találja el a Megrendelők igényeit és a kivitelezőknek is olyan terveket készít, amelyekből könnyen lehet dolgozni. Nagy előnye, hogy esztétikai érzéke mellett műszakilag is képzett, ezért bármely szakipar számára azonnali választ tud adni felmerülő kérdésekre. Rugalmassága és határozottsága mindenkit lenyűgöz. 

 

Tovább »