Kivitelezés

Az energiaárak kiszámíthatatlan emelkedésével új irányt vett az építőipar. Az elmúlt években a téglaházak iránti kereslet mellett megjelent a fokozott hőszigetelésű és polisztirol házak iránti érdeklődés. Ezen korszerű építőanyagok szakszerű beépítésével megszüntethetők az energiapazarlás legfőbb okozói, a hőhidak. A tartós minőségi színvonal érdekében cégünk az új technológiákhoz szükséges gépekkel, szerszámokkal és folyamatosan képzett szakemberekkel mindig az élen járt.

Ezt korábbi megrendelőink elégedettsége, ajánlásai mellett az is bizonyítja, hogy a Wienerberger zRt. Porotherm Téglaházak Rendszerének kiemelt partnereként az általunk épített családi házak folyamatos minőség ellenőrzést követően megkapják a Mesterház Minőségi Igazolást. Emellett a ProKoncept termékek beépítője és a Xella Hungária zRt. Ytong ’Kész-Ház’ programjának tagjai is vagyunk.

A mai környezettudatos és energiatakarékos szemlélet egyre több megbízónkat ösztönöz alacsony energiafelhasználású és passzív házak építésére. Az alacsony hőátbocsátási tényezőnek (U≤0,2 W/m2k) köszönhetően hagyományos gázfűtés mellett napenergiával, talajhővel is hatékonyan üzemeltethetőek. Ehhez azonban már a tervezési fázisban kidolgozott műszaki koncepcióval kell rendelkezni, hogy az egyedi gépészeti megoldásokkal valóban komfortosan és költségkímélően működjön az épület. Cégünk a tervezést és kivitelezést is egy kézből kínálja, hogy kiszámítható határidővel minőségi otthonok születhessenek.

A házépítéssel és vásárlással kapcsolatos minden terhet - tervezés, engedélyeztetés, közműszolgáltatói nyilatkozatok beszerzése, szakhatósági engedélyek, hitelügyintézés, generál kivitelezés - leveszünk az Ön válláról.

Amit biztosan nyújtani tudunk:
- Porotherm Mesterház Minősítés (Wienerberger minőség ellenőrzés)
- fix határidő fix árakkal
- korrekt szerződések
- weboldalunkon nyomon követhető fotó sorozat az építkezésről
- biztonságos és rugalmas fizetési feltételek
- előfinanszírozás hitelfelvétel esetén


Cégünk sikere abban rejlik, hogy mindig törekszünk az új és magas szintű technológiák elsajátítására, hogy megfeleljünk a kor követelményeinek. Figyelünk arra, hogy ügyfeleinkkel kölcsönös megelégedettségen alapuló hosszú távú, korrekt kapcsolatot tartsunk fenn. Így napjainkra már több, mint 350 felépült családi házunk tekinthető meg referenciaként Pest megye területén.

Amennyiben rendelkezik kész kiviteli tervekkel az info@kulcsrakeszhaz.hu email címre kérjük küldje el, hogy elkészíthessük tájékoztató jellegű árajánlatunkat!

Családi házak és társasházak generálkivitelezése Családi házak és társasházak generálkivitelezése