h337kamera_120

A minőségi építőanyagok megvásárlása nem elegendő egy energiatakarékos ház megvalósulásához, ezeket szakszerűen is kell beépíteni. 

Minőségi kivitelezésünk igazolásárahőkamerás felvételeket készítünk, melyről írásos tanúsítványt állítunk ki.

A hőkamera a tárgyak által kibocsátott infravörös sugárzást érzékeli, mely az emberi szem számára láthatatlan. Azinfravörös sugárzás mértéke a tárgy felületének hőmérsékletétől függ. Az így kapott termokép láthatóvá teszi a hőhidakat, a hőveszteséget, a nyílászárók tömítetlenségét, a szigetelési hiányosságokat.

A TESTO 880-3 típusú professzionális vizsgálatokhoz ajánlott hőkamera segítségével pontos, fotókkal gazdagon illusztráltenergiatanúsítványt állítunk ki. A vizsgálat során az épületet belülről és kívülről is vizsgáljuk. A belső és külső hőmérsékletet, a páratartalmat és a harmatpontokat is felmérjük. Ellenőrizzük a nyílászárók beépítését, csukott állapotban a záródási felületek pontosságát, valamint a falszerkezet és födém szigetelések homogenitását.

hokamera3_400

Ezen adatok alapján készítjük el a Termográf felmérésijegyzőkönyvet, melyben az ingatlan teljes átvizsgálásának dokumentációja, a felfedett hiányosságok leírása, a vizsgálathoz használt műszer megnevezése és annak megfelelési tanúsítványa is megtalálhatók.