SzaNaKa Kft.   Porotherm téglaházak - családi házak tervezése és kivitelezése

Tel.:

06 20 / 220 3101

ÍRJON NEKÜNK!

SZOLGÁLTATÁSOK

ÁRAINK

REFERENCIÁK

AKTUÁLIS ÉPÍTKEZÉSEK

TERVEK - ALAPRAJZOK

AJÁNLATKÉRÉS

IKERHÁZ PARTNERKERESŐ

CÉGISMERTETŐ

KAPCSOLAT

My status

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail újra:*
Porotherm házak - Wienerberger Ytong KészHáz

 

© SzaNaKa Kft., 2005-2014
Adatvédelmi nyilatkozat
Szerzői jogok

 

Ytong

Az YTONG ma már nemcsak falazóelem, hanem komplett, magas minőségű építési rendszer.

p_falazoelemekAz építőelemek kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amely révén a belőlük készülő falazat akár hőszigetelés nélkül is megfelel a szigorú hőtechnikai követelményeknek. Az YTONG szerkezetek kiváló hőfokcsillapítása nemcsak a téli időszakban biztosít kellemes hőmérsékletet az épületben, hanem megakadályozza nyári túlmelegedését is, így az épületek kellemes lakóklímával rendelkeznek az év minden szakában.

Az ún. U-érték egy anyag hőátbocsátási tényezőjét jelöli (W/m2K). Ez mutatja meg mennyi hőenergia szökik el egy építőelemen keresztül, 1 fokos hőmérséklet különbség esetén. Minél kisebb ez az U-érték, annál jobb a szigetelés, annál jobban tudunk takarékoskodni mind az energiával mind az anyagi forrásainkkal. Az általunk használt P sorozatjelű falazóelemek esetében ~ 0,3-0,6 érték amely kétoldali vakolt falazat esetén értendő.

Az Ytong elemekből készülő falazattal komoly térnyereségre is szert tehet, hiszen az elemek optimális nyomószilárdsággal rendelkeznek, mely lehetővé teszi vékonyabb falszerkezetek alkalmazását, ezáltal nagyobb hasznos teret alakíthat ki ugyanakkora beépített helyen.

Az elemek viszonylag nagy méretével az építési munka gyors, a falazás látványosan halad, méretpontosságának köszönhetően a szerkezetek felületi pontossága kiváló, ezért vékonyabb felületképzések, közvetlen csempeburkolatok is alkalmazhatók. Az YTONG kiváló alakíthatósága lehetővé teszi, hogy derékszögtől eltérő falcsatlakozások, íves falak könnyen és hőhídmentesen elkészíthetők legyenek. Mivel a vágási maradékok is beépíthetők a falba, minimális az építési hulladék. A könnyű, gyors megmunkálás lehetővé teszi az építési idő lerövidítését, a költségek csökkentését, a szerkezetépítés minőségének javítását. Az YTONG kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezért nem éghető. A természetes alapanyagok, az alacsony előállítási energia-szükséglet, a szinte hulladék nélküli gyártás és felhasználás mind a természeti környezet ter­helésének csökkentését jelenti.

Mindezeknek köszönhetően az YTONG-ból kiváló hőszigetelésű, korszerű és gazdaságos épületek tervezhetők és építhetők. Az építési rendszer elemeinek gyártási folyamata megfelel az ISO 9001:2000 szabványnak.ytong_400

Cégünk szerződött parnere az Ytong innovatív építési rendszerének, az ún. Kész-Ház programnak, amely a családi házak építőinek kínál személyre szabott megoldásokat. Választhat előre kidolgozott mintatervek közül, vagy egyéni elképzeléseinek megfelelő házat is terveztethet.

Vissza | Az oldal tetejére

Hírek | Szolgáltatások | Áraink | Referenciák | Aktuális építkezések | TERVEK - ALAPRAJZOK | Ajánlatkérés | Ikerház partnerkereső | Cégismertető | Kapcsolat

 
Hozzáadás a kedvencekhezAjánlja az oldalt ismerősének!

Modern stílusú házak

2015-04-24

v3_00005_400 

A modern stílusú, feszes vonalakkal, nagy nyílászárókkal rendelkező épületek egyre kedveltebbek az építtetők körében. Tekintsék meg munkáinkat!

Tovább »

Vélemények cégünkről

Boda Viktor, Budakalász

boda01_400_02 "...felajánlotta a referencialátogatások lehetőségét, minden kérdésünkre korrekt, érthető választ kaptunk. Ezen felül pedig egy újabb fontos érv szólt mellettük: a fix áron való vállalás"

 

Tovább »

HÍREK

Építkezők katalógusa 2015 lapszámában 4 házunk is megjelent.

 5_120

Tovább »

ELADÓ INGATLANOK

Ingatlanok megtekintése »