Tatár Csilla és Dán Zsolt, Budakeszi

Kapcsolatunk a Szanaka Kft-vel akkor kezdődött, amikor az interneten böngészve összehasonlítottuk az építési vállalkozásokat.

Olyan kivitelezőt kerestünk, amelyik már a honlapjával is mutatta a profizmust. Nem csak az volt számunkra fontos, hogy van-e referencia, és mennyibe kerül egy négyzetméter kivitelezés, hanem olyan céget kerestünk, amely már a honlapja felépítésében is letisztult és kiforrott képet mutatott. Transzparensen képes volt bemutatni, hogy az épített árban fázisonként milyen konkrét építőanyagok kerülnek beépítésre. Ezen túl a referenciák között stílusos, egyedi, minőségi mégis emberi léptékű épületeket találtunk.

Ettől függetlenül több kivitelezővel találkoztunk, hiszen a piac megfelelő feltérképezése elengedhetetlen, de miután valamennyit meghallgattuk, nem volt kérdés, hogy a Szanaka Kft-t választjuk. Nagy Antal meggyőzött minket és utólag is azt gondoljuk, hogy jó döntés volt Őt felkérni projektvezetőnek és építési tanácsadónak. Világossá vált számunkra, hogy a Szanaka Kft. képes arra, hogy megcsinálja azt, amit mi megálmodtunk és úgy, ahogy mi megálmodtuk!

Utólag megkönnyebbülten állíthatom azt, hogy a legfontosabb az volt, hogy Antal minden egyes kérdésben objektíven és logikusan elmondta a lehetőségeket. Amit pedig ennek alapján kértünk azt meg is csináltak. Amennyiben valamiben módosítani, vagy változtatni kellett, azt mindig előre egyeztettünk. Még annak ellenére is mindig elérhető volt, hogy mi egy picit többször hívtuk az átlagosnál.

Az építési projektben foglalt időt, műszaki tartalmat és összeget konzisztensen tartották még annak ellenére is, hogy sok esetben az ő beszállítóik helyett néhányszor az általunk beszerzett (!) építőanyagokat építették/szerelték be a házunkba. Ebben nagyon rugalmas volt a Szanaka Kft. és természetesen ilyen esetekben nagyon korrekten történtek az elszámolások is.

Azt gondoljuk a Szanaka Kft. által olyan házunk lett - mind műszaki tartalomban, mind stílusban -  amilyet megálmodtunk!

A házunk elkészültét követően, a garancia nem csak formálisan létezett, hanem érvényesíthető is, mert a Szanaka Kft. úgy gondolkodik az üzletről, mint az érett nyugat európai üzleti vállalkozások, melyek hosszú távra terveznek, következetesek, átláthatóak és a minőséggel válnak piacvezetővé!

Örülünk, hogy a mi házunk is Szanaka Ház!

Csilla és Zsolt

Köszönjük Csillának és Zsoltnak!