Hitelügyintézés

A Benks Kft. 2006 óta sikeresen működő országos hitelközvetítő és pénzügyi tanácsadó cég. Az elsők között biztosították a teljesen díjmentes szolgáltatásokat ügyfeleiknek.

Több mint 15 bank hivatalos partnereként a céljuk, hogy megtalálják az Ön igényeinek és élethelyzetének legmegfelelőbb banki megoldást.

Az építkezés határideje gondot jelenthet, ha az anyagi finanszírozás részben hitelből valósul meg. Ennek elkerülésére érdemes választani olyan partnert, aki nem csak a hitel kiajánlásában, hanem az építkezés alatt a bankkal történő folyamatos kapcsolattartásban (tervdokumentáció, építési szerződés, biztosítás, értékbecslés, földhivatali ügyintézés, stb...) is segít. A Benks Kft. az elmúlt években bebizonyította, hogy az építési hitelek területén nagy tapasztalattal rendelkezik.

Ráadásul Ön extra kedvezményeket is kap a Benks Kft. partnerbankjainál ahhoz képest, mintha hitelkérelmét közvetlenül nyújtaná be egy bankfiókban.

Elfoglalt ügyfeleink nagyra értékelik kényelmi szolgáltatásaikat is, ugyanis a banki adminisztráció egy részét átvállalják tőlük, teljes körű hitelügyintézést végeznek.

Urbán IldikóBármilyen hitellel, bankokkal kapcsolatos kérdésével forduljon bizalommal közvetlenül Urbán Ildikó hiteltanácsadóhoz.

Telefon: +36 30 279 4850
Email: ildiko.urban@benkspartner.hu


Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail újra:*

Alaprajzok, ötletek

Házépítés előtt állók gyakran alaprajzok és típustervek segítségével próbálnak ötletet gyűjteni leendő házuk megtervezéséhez.

Tovább »

Szakmai lapokból

Büszkék vagyunk, hogy munkáink nívós szakmai lapokban jelennek meg.

Tovább »

Ügyfeleink mondták

Ügyfeleink mondták - vélemények cégünkről

Tovább »

Nézze meg videón!

További tervek »