Belsőépítészet, lakberendezés

A belsőépítészeti és lakberendezési szolgáltatásokat a legtöbb építtető túl későn veszi igénybe. Tervező és kivitelező irodaként látjuk, hogy milyen hátrányokkal jár, ha a belsőépítész csak az engedélyezett tervek vagy esetleg a kivitelezés közben kapcsolódik be. Ezt elkerülendő javasoljuk, hogy az építészeti tervezés során kérje belsőépítészeink közreműködését.


Ott Andrea lakberendező

Andrea fontosnak tartja, hogy otthonosan mozogjon a mai technológiák adta lehetőségek között, ezért folyamatosan képzi magát, figyeli az aktuális hazai és nemzetközi trendeket, tervei bemutatását 3D látványok segítségével támogatja. Az Év Lakberendezője 2014 pályázatán az Év Lakberendező Teamje Közönségdíjasa lett. Elsődleges szempont számára, hogy ügyfelei az elkészült végeredményt maximálisan sajátjuknak érezzék. Harmonikus, kényelmes és élhető otthont kíván teremteni minden ügyfél számára.

Tovább »

Kertész Kata építésztechnikus, belsőépítész

Kata több évtizedes tapasztalattal, de mindig friss ötletekkel látja el építtetőinket. Kiváló érzékkel találja el a Megrendelők igényeit és a kivitelezőknek is olyan terveket készít, amelyekből könnyen lehet dolgozni. Nagy előnye, hogy esztétikai érzéke mellett műszakilag is képzett, ezért bármely szakipar számára azonnali választ tud adni felmerülő kérdésekre. Rugalmassága és határozottsága mindenkit lenyűgöz.

Tovább »

Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail újra:*

Alaprajzok, ötletek

Házépítés előtt állók gyakran alaprajzok és típustervek segítségével próbálnak ötletet gyűjteni leendő házuk megtervezéséhez.

Tovább »

Szakmai lapokból

Büszkék vagyunk, hogy munkáink nívós szakmai lapokban jelennek meg.

Tovább »

Ügyfeleink mondták

Ügyfeleink mondták - vélemények cégünkről

Tovább »

Nézze meg videón!

További tervek »