Eladó ikerházak/Budakalász

Budakalász Berdó dűlő részén, aszfaltozott utcában 2 db ikerházban lévő lakásos eladók. Kiváló közlekedéssel, gyalogosan 8 percre mindkét HÉV megállótól, iskolától, városközponttól. 

1., ikerház

kétszintes, 4 szobás, 136 m2-es garázzsal rendelkező ikerházi lakások!

A földszinten tágas amerikaikonyhás nappali (33,34 nm), háztartási helyiség, wc, kamra és 16,90 nm-es garázs kapott helyet, az emeleten 3 db hálószoba (13,00 m2-esek), zuhanyzó, fürdőszoba és egy dolgozószoba (6,34 nm) található. A családi együttlétekre a 15 nm terasz nyújt kiváló lehetőséget.

Kulcsrakész bruttó ár: 85 M Ft/lakás

2., ikerház

kétszintes, 4 szobás, 113 nm-es ikerházi lakás MÁR CSAK 1 LAKÁS MARADT!

A földszinten tágas amerikaikonyhás nappali (35,16 nm), fürdőszoba, dolgozó-vendég szoba (12,33 nm) és kamra kapott helyet, az emeleten 3 db hálószoba (12,00 m2-esek), fürdőszoba, gardróbszoba és egy háztartási helyiség található. A családi együttlétekre a 15 nm terasz nyújt kiváló lehetőséget.

 

A kiváló funkcionális és esztétikai megoldások miatt mindkét lakás kiváló meghitt otthont teremthet az itt élők számára. A ház szigetelése, energetikai és gépészeti megoldásai miatt max 13-15.000 Ft/hó gázszámlával üzemeltethetők.

Kulcsrakész bruttó ár: 82 M Ft/lakás

 

Elkészült referenciaházaink a közelben megtekinthetőek. A kiváló funkcionális és esztétikai megoldások miatt mindkét ház lakásai  kiváló meghitt otthont teremthet az itt élők számára. A ház szigetelése, energetikai és gépészeti megoldásai miatt max 13-15.000 Ft/hó gázszámlával üzemeltethetők.

Költözhető: 2020. szeptember

Tel.: 06-20-220-31-01


Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail újra:*

Alaprajzok, ötletek

Házépítés előtt állók gyakran alaprajzok és típustervek segítségével próbálnak ötletet gyűjteni leendő házuk megtervezéséhez.

Tovább »

Szakmai lapokból

Büszkék vagyunk, hogy munkáink nívós szakmai lapokban jelennek meg.

Tovább »

Ügyfeleink mondták

Ügyfeleink mondták - vélemények cégünkről

Tovább »

Nézze meg videón!

További tervek »