Eladó ikerházak/Budakalász

NE MARADJON LE, LEGYEN AZ ÖNÉ AZ UTOLSÓ MÉG ELADÓ LAKÁS!


BUDAKALÁSZ RÓZSADOMBJÁN KÍNÁLUNK EGY MAGAS MINŐSÉGI TARTALMÚ ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ UTOLSÓ LAKÁSÁT ELADÁSRA!  Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a HÉV, a városközpont gyalog 7-8 percre található.  
A Gerinc és a Felsővár utca találkozásánál aszfaltozott utcában panorámás telken 2020 októberi költözéssel kétszintes, garázsos, 113 m2-es, jól átgondolt terekkel rendelkező nappali + 3 hálószobás, dupla fürdős lakás saját 540 m2-es telekkel közvetlen kivitelezőtől eladó. Önnek nincs más dolga csak a burkolatokat kiválasztani!
A fűtés kondenzációs gáz-cirkó kazánról megoldott, 6 kamrás műanyag nyílászáróknak és az extra szigeteléseknek is köszönhetően a várható fűtési költség nagyon alacsony, 13-15 e Ft/hó.
A lakások közötti hangszigetelést és ezzel együtt a komfortját és értékét is növeli a dupla falazat (2 x 30 cm téglafal 10 cm hő és hangszigeteléssel) Hitel és CSOK ügyintézésben segítünk!
Jöjjön nézze meg az épülő ikerház utolsó eladó lakását és tekintse meg a kivitelező környéken már felépült referencia házának egyikét is!

Kulcsrakész ár: 88 millió Ft

 

Elkészült referenciaházaink a közelben megtekinthetőek. A kiváló funkcionális és esztétikai megoldások miatt mindkét ház lakásai  kiváló meghitt otthont teremthet az itt élők számára. A ház szigetelése, energetikai és gépészeti megoldásai miatt max 13-15.000 Ft/hó gázszámlával üzemeltethetők.

Költözhető: 2020. szeptember

Tel.: 06-20-220-31-01